נתחיל בהכנת הבצק-
בקערה המיקסר עם וו לישה נניח חלב, שמנת חמוצה, סוכר, ביצה, שמרים וקמח.
נפעיל על מהירות איטית כ5, נוסיף את המלח והחמאה בהדרגה ונמשיך ללוש כ2 דקות נוספות.
נעלה את עוצמת המיקסר למהירות בינונית ונמשיך ללוש כ10 דקות עד קבלת בצק חלק ואחיד.
נכסה את הבצק ונניח להתפחה עד הכפלת הנפח (כשעה).
למלית-
בקערה נערבב יחד ריקוטה, שמנת, חלמונים, קורנפלור, סוכר ווניל עד איחוד.
נעבור לקראמבל-
בקערה נניח חמאה רכה, אבקת סוכר וקמח ונלוש בעזרת היידים עד קבלת תערובת פירורית.
לקרמל רך-
נחמם שמנת ונשמור בצד, במחבת נניח סוכר ונניע מעט את המחבת עד שהסוכר נמס ומתקבל קרמל בגוון ענברי
נוסיף את החמאה ונערבב, נכבה את האש ונוסיף את השמנת בהדרגה תוך כדי ערבוב, נדליק שוב את האש ונמשיך לערבב כ3 דקות עד קבלת רוטב חלק, נכבה ונשמור עד שימוש.
לאחר שהבצק תפח נחלק ל10 חלקים שווים.
ניצור כדורים ונניח על תבנית עם נייר אפייה.
ניתן לכדורים 20 דק לתפוח ובעזרת כוס ניצור בכל עיגול בצק גומה שתיתן לנו מקום להכניס מלית.
נזלף פנימה את המלית גבינה, נפזר מעל קראמבל ונכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות כ40 דקות, נוציא ונצנן בחוץ, נבדוק באבקת סוכר ונזלף מעל קרמל, זה הכל תהנו!