כדורי שוקולד דובאי

זמן הכנה

60 דקות

רמת קושי

בינוני

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

קריספי צ'יקן ברוטב גן עדן

40 דקות

קושי: קל

4 יולי

מפרום

80 דקות

קושי: בינוני

4 יולי

רכיבים

הוראות הכנה

  1. נתחיל במילוי-
    בקערת המיקסר נניח גבינת מסקרפונה, שמנת, אבקת סוכר ופודינג ונפעיל עד קבלת קרם ייציב, נעביר לשקית זילוף ונזלף לתבנית סיליקון שקעים חצי עיגול, ניישר עם פלטה ונכניס למקפיא לשעה.
  2. בזמן הזה נכין את הציפוי-
    במחבת נניח חמאה, נוסיף שערות קדאיף קצוצות ונערבב עד שהשערות משחימות ונוריד מהאש.
  3. בקערה נניח ממרח פיסטוק ואת השערות קדאיף, נערבב טוב יחד עד איחוד ונשמור במקרר.
  4. נוציא את התבנית מהמקפיא ונחלץ, נחבר כל 2 חצאים לעיגול שלם ונשמור בהקפאה.
  5. נחזור לציפוי פיסטוק וקדאיף
    בעזרת כפפות נקח מהתערובת, ניצור כדור ונפתח אותו מעט עם היד, נניח במרכז את הכדור שהקפאנו ונכסה בזהירות עם היידים ונגלגל לכדור.
  6. נעביר את הכדור שנוצר לקערה עם שערות קדאיף המטוגנות ונצפה לקישוט.
  7. זה הכל ניתן להגיש עם שוקולד מומס אבל לא חובה תהנו🤍

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי