טרייפל פיסטוק לימון ופטל מופחת סוכר

זמן הכנה

רמת קושי

קל

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

כדורי עוואמה

40 דקות

קושי: בינוני

1 יולי

משולשיי מילפיי בציפוי פיסטוקים

30 דקות

קושי: קל

18 אוגוסט

רכיבים

הוראות הכנה

  1. נתחיל בפטיסייר פיסטוק-
    בקלחת נניח חלב ונביא לסף רתיחה,
    בקערה נפרדת נניח חלמונים, סוכר סוויטאנגו וקורנפלור ונטרוף לאיחוד.
  2. נעשה השוואת טמפרטורות בין החלב החם לקערת החלמונים.
  3. תוך כדי ערבוב נשפוך בהדרגה את החלב לקערה, נחזיר את כל התערובת שהתקבלה לסיר דרך מסננת, נפעיל על חום בינוני תוך כדי ערבוב מתמיד עד שקרם מתחיל להסמיך ויש ביעבוע.
  4. ברגע שיש ביעבוע נמשיך לערבב כ20 שניות ונוריד מהאש, נוסיף את החמאה ונערבב עד הטמעה.
  5. ולאחר מכן נוסיף את המחית פיסטוק ונערבב, נעביר לכלי רחב ומכסה בניילון נצמד, נכניס למקרר עד שמתקרר לחלוטין.
  6. לקרם לימון-
    בקלחת נניח מיץ לימון, סוכר סוויטאנגו , ביצים וחמאה ונערבב בלי הפסקה על אש בינונית עד שהתערובת נמסה והגיע לביעבוע קל והסמכה.
  7. נוריד מהאש את הקרם ונעביר לכלי, נכסה בניילון ונכניס למקרר עד שמתקרר לחלוטין.
  8. להרכבה-
    לאחר ששתי הקרמים התקררו נוכל להרכיב.
  9. נערבב יחד בקערה פתיבר ופיסטוק טחון,
    נבחר כלי זכוכית מתאים ונניח שכבה של פתיבר, נסדר פטלים ומעל נזלף חצי מכמות הקרם פיסטוק
  10. נפזר שכבה של פתיבר ומעל נזלף קרם לימון
  11. נסדר שכבה נוספת של פטלים ונזלף את ייתרת הקרם פיסטוק
  12. לבסוף נפזר פיסטוקים טחונים ונסדר פטלים לקישוט, נכניס את הטרייפל למקרר ל4 שעות עד שמתייצב, זה הכל תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי