מכינים את הביסקוויטים-
מפרידים את החלבון והחלון ל-2 קערות, מניחים את החלבון בקערת המיקסר עם קורט מלח, טורפים ומוסיפים בהדרגה חצי מכמות הסוכר למשך כ-7 דקות עד לקבלת מרקם אחיד.
מניחים את יתרת הסוכר בקערת החלמונים ומקציפים היטב מספר דקות עד לקבלת קצף בהיר.
מאחדים את התערובות ומערבבים עד לקבלת עיסה חלקה, מוסיפים את הקמח והקורנפלור ומערבבים.
מעבירים לשק זילוף עם פייה עגולה חלקה ומכינים מקלות באורך 4 מ"מ.
מפזרים מעל בנדיבות אבקת סוכר ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות טורבו למשך כ-12 דקות
מוציאים ומצננים על השיש.
מכינים את הקרם-
בקערת המיקסר שמים גבינת מסקרפונה, שמנת להקצפה וסוכר ומערבבים עד לקבלת קרם, מוסיפים פודינג וניל ומערבבים עד לאיחוד.
מרכיבים את הטירמיסו-
מכינים קערה עם חלב וטובלים את הביסקוויטים שהכנו.
מסדרים את הביסקוטים בצורה מסודרת בתבנית מלבנית, מניחים מחצית מכמות הקרם מעל ומיישרים, טובלים שוב ביסקוטי בחלב ומסדרים אחד ליד השני. מכסים בקרם שנותר ומיישרים, מכניסים למקרר לשעה.
מכינים את הציפוי: מניחים שקדים פרוסים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-10 דקות ומצננים על השיש.
בקערה ממיסים חמאה ומוסיפים ריבת חלב, מערבבים ומוסיפים את השקדים הקצוצים, מניחים את הציפוי על העוגה ומיישרים בפלטה, מכניסים את העוגה למקרר ל-3 שעות לפחות להתייצבות, ואז מגישים.
תהנו!