נתחיל בהכנת הבישקוטים-
נפריד ל2 קערות חלבונים וחלמונים, את החלבונים נניח בקערת המיקסר עם קורט מלח, נפעיל עם בלון הקצפה ונוסיף בהדרגה חצי מכמות הסוכר כ7 דקות עד קבלת קצף ייציב.
בקערת החלמונים נניח את ייתרת הסוכר ונטרוף טוב טוב מספר דקות עד קבלת קצף בהיר.
נאחד בין התערובות בתנועות קיפול עד קבלת מסה חלקה, נוסיף את הקמח והקורנפלור ונקפל עד איחוד.
נעביר לשקית זילוף עם צנטר עגול חלק ונזלף בישקוטים באורך 4 מ״מ, נבזוק בנדיבות אבקת סוכר ונכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות טורבו כ12 דקות, נוציא ונצנן בחוץ.
נעבור לקרם-
בקערת המיקסר נניח גבינת מסקרפונה, שמנת להקצפה וסוכר ונפעיל עד קבלת קרם, נוסיף מחית פיסטוק ופודינג ונפעיל עד איחוד.
נעבור להרכבת הטירמיסו-
נכין קערה עם חלב ונטבול את הבישקוטים שהכנו, נניח במסודר בתבנית מלבנית עד שמתקבלת שכבה אחידה, מעל נניח חצי מכמות הקרם וניישר, נפזר מעל פיסטוקים טחונים.
נטבול שוב בישקוטים בחלב ונסדר אחד ליד השני, נכסה בייתרת הקרם וניישר, נכניס למקרר לשעה.
לגנאש-
נמיס בפולסים במיקסר שוקולד לבן ושמנת עד המסה מלאה, נוסיף מחית פיסטוק ונערבב, ניצוק מעל העוגה וניישר, נפזר מעל פיסטוקים טחונים לקישוט. את העוגה נכניס למקרר ל3 שעות לפחות להתייצבות ואז ניתן להגיש, זה הכל
תהנו!