טבחה בסלק

זמן הכנה

90 דקות

רמת קושי

בינוני

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

עוגת גבינה קלאסית

120 דקות

קושי: בינוני

23 ספטמבר

כדורי תמרים וחמאת בוטנים

30 דקות

קושי: קל

5 אוגוסט

רכיבים

מתכון שאני מתרגשת לשתף אתכם, זה באמת אחד המאכלים האהובים עלי, מתכון מסורתי שסבתא שלי לימדה אותי והעברתי לכם הכי קרוב לטעם המקור🤍

הוראות הכנה

מתכון שאני מתרגשת לשתף אתכם, זה באמת אחד המאכלים האהובים עלי, מתכון מסורתי שסבתא שלי לימדה אותי והעברתי לכם הכי קרוב לטעם המקור🤍

  1. נתחיל בלשטוף טוב את העלי מנגולד ולקצוץ אותם דק, בסיר רחב נחמם שמן ונטגן את העלים עד על להבה בינונית כ45 דקות ונערבב מידי פעם עד שכל הנוזלים מתאדים לגמרי והעלים בצבע ירוק כהה.
  2. מעבירים למעבד מזון וקוצצים בפולסים (כמה סיבובים לא יותר).
  3. בסיר עם שמן נצרוב את הבשר טוב טוב משני הצדדים ונוציא, נטגן באותו סיר בצל קצוץ עד הזהבה.
  4. נוסיף לסיר עם הבצל את הבשר שצרבנו, את העלי מנגולד, כוסברה קצוצה, שום קצוץ, כורכום, פלפל שחור ונוסיף לסיר מים עד כיסוי מלא, נביא לרתיחה ונוסיף את השעועית המושרת, ניתן לסיר בישול על אש נמוכה של 40 דקות.
  5. ובינתים נכין את הקוקולת-
    בקערה נניח שומן כבש, סולת, ביצים, שום קצוץ, פפריקה, פלפל שחור וכורכום ונלוש היטב את לעיסה אחידה.
  6. ניצור קוקלות בגודל בינוני ונכניס לסיר ונסגור עם מכסה ל40 דקות נוספות, כל פעם נוסיף נוזלים לפי הצורך עד כיסוי.
  7. לאחר שהסיר בבישול שעה ועשרים דקות נוסיף תפוחי אדמה חתוכים ונבשל עוד כ35 דקות או עד שתפוחי אדמה מתרככים והבשר רך, זה הכל נגיש לצד קוסקוס תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי