טארט rees`es

זמן הכנה

40 דקות

רמת קושי

קל

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

קאפקייקס שוקולד ואוראו

60 דקות

קושי: קל

23 ספטמבר

פנקייק-טוסט

25 דקות

קושי: קל

18 אוגוסט

רכיבים

המתכון הזה כל כך קל להכנה, לא מצריך אפייה וירשים את כולם :)

הוראות הכנה

המתכון הזה כל כך קל להכנה, לא מצריך אפייה וירשים את כולם :)

  1. בקערה נניח חמאה ושוקולד ונמיס בפולסים במיקרו או בבאן מארי.
  2. נטחן אוריאו לפירורים דקים ונערבב יחד, נשטח על תבנית טארט בקוטר 22 ונכניס למקפיא לרבע שעה.
  3. בזמן הזה נכין את המלית
    בקערה נערבב חמאת בוטנים, דבש ושמנת להקצפה עד איחוד.
  4. ניצוק את המלית מעל תחתית הטארט ונכניס למקפיא ל20 דקות.
  5. לציפוי –
    נמיס יחד בבאן מארי שוקולד מריר ושמן וניצוק מעל הטארט עד לציפוי מלא.
  6. נקשט בשוקולדים שאוהבים – אנחנו בחרנו בריסז.
  7. נחתוך ונגיש! בתאבון

    *ניתן לשמור את הטארט במקרר ל3 ימים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי