טארט מדוביק

זמן הכנה

רמת קושי

קל

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

עוגת קסטה אישיות

90 דקות

קושי: בינוני

4 יולי

ארנצ'יני פתיתים

קושי: קל

10 אוקטובר

רכיבים

טארט מדוביק- בצק פריך דבש, קרם שמנת וממרח לוטוס מעל פשוט שילוב מטורף!

הוראות הכנה

טארט מדוביק- בצק פריך דבש, קרם שמנת וממרח לוטוס מעל פשוט שילוב מטורף!

  1. ממיסים יחד במיקרו- חמאה, סוכר ודבש
    מוסיפים תמצית וניל, סודה לשתייה וביצים בהדרגה.
  2. מעבירים את התערובת למיקסר ומוסיפים את הקמח.
    מערבלים לקבלת איחוד ולא יותר.
  3. נחלק את הבצק ל1/3 ו2/3, את החלק הגדול יותר נרדד בין 2 ניירות אפייה לעובי 3 מ״מ.
  4. נשתמש ברינג/ תבנית פאי משומנת בקוטר 28.
  5. נניח בזהירות את הבצק על התבנית ונהדק הייטב את הבסיס והשוליים ונכניס את הבצק עם התבנית למקפיא ל10 דקות.
  6. נכניס את הטארט לתנור שחומם ל180 מעלות כ20-25 דקות עד הבצק משחים.
  7. בזמן שהבצק בתנור נרדד בין 2 ניירות אפייה את ה1/3 בצק שנשאר ונקרוץ עיגול בקוטר 26 (יותר קטן מהטארט)
  8. ונכניס גם אותו לאפיה עד השחמה (מוכן יותר מהר מהטארט)
  9. נעבור לקרם:
    בקערת המיקסר עם בלון הקצפה נערבב יחד שמנת חמוצה עם אבקת סוכר ווניל.
  10. נוסיף שמנת המתוקה עם הפודינג לקרם יציב ונפעיל עד קבלת קרם יציב.
  11. להרכבה-
    נמלא שכבה של קרם בבסיס של הטארט, נניח את העיגול בקוטר 26 שאפינו ונכסה מעל בקרם, ניישר הכל בעזרת פלטה.
  12. נכניס את העוגה למקפיא ל20 דקות, בינתיים נחמם בפולסים במיקרו ממרח לוטוס ולאחר שהעוגה התקררה נשפוך מעל את הממרח וניישר עם פלטה.
  13. ניתן לעשות קישוטים עם שאריות בצק (כמובן לאחר אפיה) ולזלף דבש מעל, תהנו ושיהיה חג שמח!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי