@a.bake.and.cake את החלות שלי אופה כבר כמה שנים טובות ואין לי ספק שזה המתכון המנצח שלי. מי שרוצה לעשות הפרשת חלה פשוט להכפיל את הכמויות🫶 *הכוס מדידה שבמתכון היא כוס חד״פ לשתיה קרה* קילו קמח 50 גרם שמרים טריים/ 2 כפות שמרים יבשים כוס סוכר = 170 גרם 3 כוסות מים = 525 גרם ביצה L כוס שמן = 160 גרם כף מלח = 10 גרם אופן ההכנה : בקערה נניח קמח, שמרים, סוכר, מים, ביצה, שמן ומלח ונתחיל בלישה על מהירות נמוכה עד איחוד, אחרי שהבצק התאחד נעלה את עוצמת המיקסר ללישה של 10-12 דקות. נניח את הבצק בקערה משומנת ונתפיח עד הכפלת הנפח כשעה לפחות. לאחר התפחת הבצק נשקול ונחלק את הבצק לכדורים בגודל שווה (100-120 גרם). כל כדור נרדד על משטח עם טיפה קמח ובעזרת הידים נגלגל לרצועה אחידה וארוכה, מהרצועות נקלע לצמות ונסדר על תבנית עם נייר אפיה ונתפיח בערך 45 דקות עד שתפחו כ75% מהגובה . לציפוי - בקערה נניח ביצה, סילאן וקפה שמהלנו במים ונשקשק לאיחוד. נבריש את החלות בעדינות בביצה ונפזר מעל שומשום או כל תוספת שאוהבים. נכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות טורבו, 30 דקות או עד שהחלות שזופות מאוד, זה הכל תהנו!. #CapCut ♬ צליל מקורי - Adi marom
את החלות שלי אופה כבר כמה שנים טובות ואין לי ספק שזה המתכון המנצח שלי. מי שרוצה לעשות הפרשת חלה פשוט להכפיל את הכמויות. *הכוס מדידה שבמתכון היא כוס חד״פ לשתיה קרה*
את החלות שלי אופה כבר כמה שנים טובות ואין לי ספק שזה המתכון המנצח שלי. מי שרוצה לעשות הפרשת חלה פשוט להכפיל את הכמויות. *הכוס מדידה שבמתכון היא כוס חד״פ לשתיה קרה*
מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי
תגובה אחת
חלה נהדרת, קלה להכנה וטעימה ברמות.