חיתוכיות שוקולד

זמן הכנה

60 דקות

רמת קושי

בינוני

@a.bake.and.cake חיתוכיות שוקולד! עם סדרת השוקולדים החדשים של מימונס לבצק- 150 גרם חמאה 1 וחצי כוסות קמח = 230 גרם 150 גרם אבקת סוכר = כוס ורבע כוס שקדים טחונים = 100 גרם חצי כפית אבקת אפייה קורט מלח 3 חלמונים למילוי- 200 גרם שוקולד מריר מימונס 100 גרם חמאה 2 ביצים אופן ההכנה: לבצק- בקערת המיקסר עם וו גיטרה או במעבד מזון נניח חמאה קרה חתוכה לקוביות, קמח, שקדים טחונים, אבקת סוכר, אבקת אפייה ומלח ונפעיל עד קבלת פירורים ללא גושי חמאה (כמו קוסקוס) נוסיף את החלמונים ונפעיל שוב עד קבלת בצק אחיד ולא יותר. למלית- בקערה נמיס יחד חמאה ושוקולד מריר ונערבב לאיחוד, נוסיף ביצים ונערבב עד תערובת חלקה. נחלק את הבצק ל2 חלקים שווים, כל חתיכת בצק נניח בין 2 ניירות אפייה נקפל למלבן ונרדד, נניח את הבצק בתבנית מלבנית או ברינג מלבן ונכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות טורבו ל10 דקות, נוציא נניח מעל את המלית שוקולד שהכנו ושכבה נוספת של בצק מרודד, נכניס שוב לתנור 180 מעלות טורבו ל20 דקות, נוציא ונצנן בחוץ. נכניס למקרר לשעה עד שזה מתקרר לגמרי, אחרי הקירור נפרוס למלבנים בגודל שווה ונבזוק אבקת סוכר, זה הכל תהנו! פרסום ממומן בשיתוף מימונס @maimon’s #CapCut ♬ צליל מקורי - Adi marom

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

קובה סלק

90 דקות

קושי: בינוני

4 יולי

קראפין מהיר הכנה

120 דקות

קושי: בינוני

9 אוקטובר

רכיבים

עם סדרת השוקולדים החדשה של מימונס

הוראות הכנה

עם סדרת השוקולדים החדשה של מימונס

  1. לבצק-
    בקערת המיקסר עם וו גיטרה או במעבד מזון נניח חמאה קרה חתוכה לקוביות, קמח, שקדים טחונים, אבקת סוכר, אבקת אפייה ומלח ונפעיל עד קבלת פירורים ללא גושי חמאה (כמו קוסקוס) נוסיף את החלמונים ונפעיל שוב עד קבלת בצק אחיד ולא יותר.
  2. למלית-
    בקערה נמיס יחד חמאה ושוקולד מריר ונערבב לאיחוד, נוסיף ביצים ונערבב עד תערובת חלקה.
  3. נחלק את הבצק ל2 חלקים שווים, כל חתיכת בצק נניח בין 2 ניירות אפייה נקפל למלבן ונרדד.
  4. נניח את הבצק בתבנית מלבנית או ברינג מלבן ונכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות טורבו ל10 דקות.
  5. נוציא נניח מעל את המלית שוקולד שהכנו ושכבה נוספת של בצק מרודד, נכניס שוב לתנור 180 מעלות טורבו ל20 דקות, נוציא ונצנן בחוץ.
  6. נכניס למקרר לשעה עד שזה מתקרר לגמרי, אחרי הקירור נפרוס למלבנים בגודל שווה ונבזוק אבקת סוכר.
    זה הכל תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי