חטיף תמרים ופיסטוקים

זמן הכנה

30 דקות

רמת קושי

קל

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

עוגת גזר בחושה

40 דקות

קושי: קל

23 יוני

מופלטות

60 דקות

קושי: בינוני

23 יוני

רכיבים

הוראות הכנה

  1. נתחיל בשכבת התמרים-
    נפתח את התמרים ונוציא להם את הגרעין, נקצוץ אותם טוב טוב ונעביר לקערה, נוסיף פקאנים שטחנו לפירורים דקים וחמאת בוטנים, נערבב הכל יחד לתערובת אחידה.
  2. בתבנית מלבנית 20×20 מרופדת בנייר אפיה נניח את התערובת וניישר בעזרת פלטה, נכניס למקפיא כ10 דקות.
  3. בינתיים נעבור לשכבת הפיסטוק-
    במחבת נקלה את הפיסטוקים כ10 דקות על חום בינוני, נטחן את הפיסטוקים לפירורים דקים ונוסיף דבש וקינמון, נערבב יחד היטב עד קבלת תערובת דביקה ונניח מעל שכבת התמרים וניישר היטב.
  4. נחלץ מהתבנית ונחתוך לחטיפים בגודל אחיד, נכניס למקפיא לפני הציפוי ל10 דקות.
  5. לציפוי-
    בקערה נניח שוקולד ושמן קוקוס ונמיס בפולסים במיקרו, נניח את החטיפים על רשת ונצפה כל אחד בשוקולד, נפזר מעל מעט מלח גס ונשמור בקירור.
    זה הכל תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי