במעבד מזון נניח קליקים ונפעיל עד פירורים, נוסיף חמאה מומסת ונערבב עד קבלת מרקם של חול רטוב.
נניח בתבנית מלבן/ רינג מלבן 22×22 ונהדק הייטב.
נעבור לקרם-
בקערת המיקסר נניח גבינת מסקרפונה, שמנת להקצפה וסוכר ונפעיל על מהירות בינונית עד קבלת קרם ייציב, נעביר לתבנית וניישר בעזרת פלטה, נכניס ל4 שעות למקפיא עד שיפור לגמרי ונחתוך למלבנים בגודל שווה, נניח מעל כל חטיף 3 קליקים זה ליד זה ונכניס שוב למקפיא.
לציפוי-
נמיס יחד בפולסים במיקרו שוקולד ושמן, נטבול כל חטיף בשוקולד וננער משאריות, נניח על תבנית עם נייר אפייה ונשמור במקפיא.
זה הכל תהנו!