@a.bake.and.cake ה-שניצל! קילו חזה עוף פרוס דק 4 ביצים כף מיונז כף חרדל לציפוי- חצי חבילת פירורי לחם מוזהבים חצי חבילת פירורי לחם לבנים 1/4 כוס שומשום כף פפריקה חצי כף כמון חצי כף מלח לפירה- 6 תפוחי אדמה חצי כף מלח 1/4 כוס שמן זית אופן ההכנה- נתחיל בבלילה של הביצים- נערבב יחד ביצים, חרדל ומיונז, נוסיף את החזה עוף ונערבב, מומלץ להשרות את החזה עוף בתערובת הביצים כשעה-3 שעות במקרר אבל לא חובה. בקערה רחבה נניח פירורי לחם מוזהבים, פירורי לחם לבנים, פפריקה, כמון, מלח ושומשום, נערבב הכל יחד. נעביר את החזה עוף לקערת הפירורים ועם יד יבשה נצפה מכל הצדדים, הטיפ שלי בהכנת השניצל הוא לדחוס את החזה עוף בפירורי לחם עם האגרוף של היד וממש לגרום לציפוי להיות צפוף ודחוס מאוד (ניתן לראות בסרטון). נחמם מחבת גדולה עם שמן חצי עמוק ונטגן את השניצלים עד הזהבה ונוציא לרשת צינון. לפירה- נקלף תפוחי אדמה ונחתוך לרבעים, נבשל במים עם מלח עד שמכניסים מזלג והוא יוצא בקלות, נסנן את המים נוסיף שמן זית ומלח ונמעך לפירה חלק. נגיש את השניצלים עם פירה וסלט וזה הכל תהנו! #CapCut ♬ צליל מקורי - Adi marom
מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי