נתחיל בהכנת הבצק-
בקערת המיקסר עם וו לישה נניח מים, שמן, ביצה, שמרים, סוכר וקמח. נתחיל ללוש כ5 דקות, נוסיף את המלח ונמשיך בלישה 5 דקות נוספות עד קבלת בצק אחיד.
נעביר לקערה משומנת ונכסה כשעה עד הכפלת הנפח.
נחמם תנור ל-180 מעלות, מצב סטטי.
לאחר שעה התפחה נחלק את הבצק ל-8 חתיכות.
כל חתיכה נגלגל לעיגול , נניח את הלחמניות במרווחים על מגש עם נייר אפייה ונתפיח כחצי שעה.
להברשת הלחמניות:
נערבב יחד ביצה, כפית סילאן, כף מים, קורט מלח.
ונבריש את הלחמניות לאחר ההתפחה, נפזר שומשום ונכניס לאפייה כ-25 דקות עד השחמה מלאה.
לקציצה-
בקערה נשים בשר טחון, מיונז, מלח, שמן ותבלינים, נערבב הכל לתערובת אחידה.
נחלק ל8 כדורים, מכל כדור ניצור קציצה (מומלץ להיעזר ברינג)
ונצרוב ברוקו גריל עד מידת העשייה הרצויה.
לצ׳יפס-
נחתוך תפוחי אדמה לרצועות, נניח בקערה עם כף מלח וליטר מים רותחים כ15 דקות.
לאחר ההשריה נסנן את התפוחי אדמה ונייבש, נוסיף שמן זית ותבלינים.
נניח ברוקו גריל בחום של 220 מעלות כ25 דקות.
להרכבת ההמבורגר-
נחתוך את הלחמניה במרכז ונשים רטבים שאוהבים, נוסיף ירקות לבחירה ואת הקציצה מעל.