נתחיל בהכנת הפירורים-
במעבד מזון/ קערת המיקסר עם וו גיטרה נניח חמאה קרה חתוכה לקוביות, קמח ואבקת סוכר ונפעיל עד קבלת חול במרקם קוסקוס (בלי גושי חמאה), נוסיף חלמון ונפעיל שוב עד קבלת בצק.
נרדד את הבצק בין 2 ניירות אפייה למלבן אחיד ונכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות טורבו כ25 דקות או עד השחמה.
נצנן בחוץ ולאחר שהתקרר נפורר בעזרת היידים לפירורים.
נעבור לקרם-
בקערת המיקסר נניח גבינה לבנה, גבינת שמנת, שמנת להקצפה, סוכר, פודינג ומחית וניל נפעיל עד מהירות בינונית עד קבלת קרם ייציב.
בתבנית סנו סושי תבניות אקסטרא חזקות 24×9 נניח חצי מכמות הפירורים שהכנו שכבה אחידה, מעל נניח את הקרם גבינה וניישר בעזרת פלטה, נכסה בחצי מכמות הפירורים שנשאר ונכניס את התבנית למקפיא ל6 שעות/ לילה.
נוציא מהמקפיא ונחלץ מהתבנית בזהירות, נחתוך לריבועים בגודל שווה ונחזיר למקפיא עד שהציפוי יהיה מוכן.
לציפוי-
נניח בקערה עמוקה וקטנה שוקולד חלב, מריר ושמן, נמיס בפולסים במיקרו עד שאין גושים.
נטבול כל גלידוניות בעזרת מזלג בשוקולד וננער משאריות, נניח כל גלידונית על נייר אפייה וכך נעשה עם כל הגלידוניות. נשמור את הגלידוניות במקפיא וזה הכל תהנו!