גלידוניות עוגת גבינה בציפוי שוקולד חלב ושבבי שקדים

זמן הכנה

120 דקות

רמת קושי

בינוני

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

סלט פנצנלה על מצע פוקצ'ה

קושי: קל

25 נובמבר

כוס סחלב

30 דקות

קושי: קל

27 ספטמבר

רכיבים

גלידוניות עוגת גבינה בציפוי שוקולד חלב ושבבי שקדים, אין כמו קינוח קליל וטעים שסוגר פינה פינה מתוקה, המתכון הזה פשוט מושלם לקינוח שאחרי ארוחת החג, פשוט ממכר!

הוראות הכנה

גלידוניות עוגת גבינה בציפוי שוקולד חלב ושבבי שקדים, אין כמו קינוח קליל וטעים שסוגר פינה פינה מתוקה, המתכון הזה פשוט מושלם לקינוח שאחרי ארוחת החג, פשוט ממכר!

  1. נתחיל בהכנת התחתית-
    בקערה נניח פתיבר טחון וחמאה מומסת ונערבב לקבלת פירורים לחים.
  2. בתבנית מלבנית 20×20 מרופדת בנייר אפייה נניח את הפירורים ונשטח בעזרת כף, נכניס לתנור בחום 160 מעלות ל10 דקות.
  3. נעבור לעוגת גבינה-
    בקערה גדולה נניח גבינת טוב טעם, גבינת שמנת, שמנת חמוצה, שמנת מתוקה וסוכר ונערבב הכל הצטרפה לאיחוד.
  4. נוסיף ביצים בהדרגה אחת אחרי השנייה תוך כדי ערבוב, לבסוף נוסיף את הפודינג ונערבב עד שמתקבלת בלילה חלקה.
  5. ניצוק את בלילת העוגה מעל שכבת הבסיס שאפינו ונכניס את העוגה לאפייה בתנור שחומם מראש 150 מעלות חום עליון תחתון כ30-35 דקות.
  6. העוגה מוכנה כאשר היא רוטטת במרכז ויציבה בשוליים.
  7. לאחר שהוצאנו את העוגה נצנן בחוץ ואז נכניס למקרר ללילה.
  8. לאחר שהעוגה התקררה נחלץ מהתבנית ונפרוס לפרוסות שוות 3×3 את החתיכות נכניס למקפיא לשעתיים.
  9. לציפוי-
    בבן מארי או במיקרו נמיס שוקולד חלב, נוסיף שמן ושקדים ונערבב.
  10. נוציא את העוגות מהמקפיא ובעזרת קיסם נטבול בשוקולד, נצפה מכל הצדדים ונוריד את השאריות.
  11. נניח על נייר אפייה ונשמור במקפיא, תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי