גביניות קראמבל עם רוטב פטל

זמן הכנה

90 דקות

רמת קושי

בינוני

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

פסטה ברוטב שמנת פטריות עם סלמון צרוב

60 דקות

קושי: קל

5 אוגוסט

קלצונה נוטלה ומסקרפונה

90 דקות

קושי: בינוני

6 דצמבר

רכיבים

תגידו שלום לגביניות-קראמבל עם רוטב פטל 🍓🫐🍒 שבוע שלם אני משקיעה יחד עם השף שלי, ברי סייג מבית הספר ׳בישולים׳ על מתכון מושלם לשבועות. יצרנו קינוח שהולך לגנוב את ההצגה בארוחת שבועות שלכם, בעיקר כי ברי הסכים לחשוף את המתכון לבצק הביתי (והסודי) שלו😉 אז בלי מילים מיותרות, תעשו פליי ושיהיה חג שמח💫

הוראות הכנה

תגידו שלום לגביניות-קראמבל עם רוטב פטל 🍓🫐🍒 שבוע שלם אני משקיעה יחד עם השף שלי, ברי סייג מבית הספר ׳בישולים׳ על מתכון מושלם לשבועות. יצרנו קינוח שהולך לגנוב את ההצגה בארוחת שבועות שלכם, בעיקר כי ברי הסכים לחשוף את המתכון לבצק הביתי (והסודי) שלו😉 אז בלי מילים מיותרות, תעשו פליי ושיהיה חג שמח💫

  1. נתחיל בהכנת הבצק בריוש-
    לקערת המיקסר עם וו לישה נשפוך ביצים, חלב, שמנת חמוצה, סוכר, שמרים, קמח ומלח.
  2. נפעיל על מהירות איטית כ-5 דקות, נוסיף את החמאה בהדרגה ונמשיך כ-2 דקות נוספות.
  3. נעלה את עוצמת המיקסר למהירות בינונית ונמשיך ללוש כ10 דקות עד קבלת בצק חלק ואחיד.
  4. נכסה ונניח במקרר 3 שעות.
  5. למלית הגבינה-
    בקערה נניח חמאה רכה ואבקת סוכר ונערבב היטב עד הקרמה, נוסיף את החלמונים בהדרגה תוך כדי ערבוב, נוסיף גרידת לימון, וניל, ריקוטה, גבינת שמנת וקורנפלור ונערבב לאיחוד.
  6. לקראמבל-
    בקערה נניח חמאה רכה, אבקת סוכר וקמח ונלוש בעזרת היידים עד קבלת תערובת פירורית.
  7. לרוטב פירות יער-
    בקלחת נניח פירות יער קפואים וסוכר ונביא לרתיחה, נשמור בקירור עד השימוש.
  8. להרכבה-
    נרדד את הבצק לאחר ההתפחה לעובי 4 מ״מ, נחתוך למרובעים 10×10.
  9. בעזרת שקית זילוף נמלא את מרכז הריבוע במלית הגבינה ונקבל בצורת מעטפה משני הצדדים.
  10. נניח בתבנית אישית של קאפקייק ונפזר מעל קראמבל, נתפיח כ20 דקות ונכניס לתנור שחומם מראש 175 מעלות כ25 דקות.
  11. נוציא ונשפוך מעל רוטב פירות יער, תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי