גאלט בצלים מקורמלים

זמן הכנה

30 דקות

רמת קושי

קל

@a.bake.and.cake גאלט בצלים מקורמלים- כל מה שצריך- בצק פריך מוכן ומרודד למלית בצל- 15 גרם חמאה 6 בצלים בינונים חתוכיםֿ 1/4 כוס שמנת להקצפה 38% ענף של טימין 1/4 כוס יין לבן לפיזור 150 גרם גבינת ארגנטינלה אופן ההכנה: במחבת נניח חמאה ובצלים, עם אש בינונית נקרמל את הבצל לאט לאט עד שמגיע לצבע קרמלי, נוסיף טימין ויין לבן ונערבב, נוסיף את השמנת להקצפה ונתבל במלח פלפל, נצמצם מעט ונוריד מהאש. נפתח בצק פריך ונניח במרכז ממלית הבצלים, נפזר מעל הכל גבינת ארגנטינלה, נקפל את השוליים למרכז ונהדק. נכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות כחצי שעה או עד הזהבה של הבצק מכל הצדדים. נוציא ונחתוך למשלושים, זה הכל תהנו. שיתוף במימון מחלבות גד @gad_dairy ♬ צליל מקורי - Adi marom

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

קנולי במילוי קרם וניל ופיסטוקים קצוצים

קושי: קל

3 אוקטובר

עוגיות סהרוני שקדים

40 דקות

קושי: בינוני

4 יולי

הוראות הכנה

  1. במחבת נניח חמאה ובצלים, עם אש בינונית נקרמל את הבצל לאט לאט עד שמגיע לצבע קרמלי, נוסיף טימין ויין לבן ונערבב.
  2. נוסיף את השמנת להקצפה ונתבל במלח פלפל, נצמצם מעט ונוריד מהאש.
  3. נפתח בצק פריך ונניח במרכז ממלית הבצלים, נפזר מעל הכל גבינת ארגנטינלה, נקפל את השוליים למרכז ונהדק.
  4. נכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות כחצי שעה או עד הזהבה של הבצק מכל הצדדים.
  5. נוציא ונחתוך למשלושים.
    זה הכל תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי