@a.bake.and.cake ברד פודניג שקדים- שילוב החלום. חבילת לחם פרוס לקרם שקדים- 150 גרם חמאה כוס ורבע אבקת סוכר = 150 גרם כוס ו1/3 גרם אבקת שקדים = 150 גרם ביצה + חלמון כפית תמצית וניל רבע כוס קורנפלור = 30 גרם כף קמח = 7 גרם לבלילה- 3 ביצים 2 כוסות חלב 1/4 כוס סוכר לפיזור- 50 גרם שקדים פרוסים להגשה: אבקת סוכר מייפל גלידה וניל אופן ההכנה: נתחיל בקרם שקדים- בקערה נניח חמאה רכה ואבקת סוכר ונערבב למשחה, נוסיף אבקת שקדים ונערבב, נוסיף ביצה, חלמון ותמצית וניל, לבסוף נוסיף את הקמח והקורנפלור ונערבב עד איחוד. נקח את פרוסות הלחם וניצור סנדוויצ’ים ממולאים בקרם שקדים, נחתוך לקוביות ונניח בתבנית שמתאימה לתנור. נעבור לבלילה- בקערה נערבב יחד ביצים חלב וסוכר ונשקשק יחד לבלילה אחידה, ניצוק את הבלילה מעל החתיכות לחם. את הקרם שקדים שנשאר לנו נזלף מעל כל התבנית בצפיפות נפזר מעל שקדים פרוסים, נכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות טורבו כ50 דקות. נוציא מאפייה נבזוק אבקת סוכר, נניח גלידה וניל מעל ומייפל זה הכל תהנו!
♬ צליל מקורי - Adi marom
מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי