בראוניז כשר לפסח

זמן הכנה

רמת קושי

קל

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

גאלט בצלים מקורמלים

30 דקות

קושי: קל

3 ספטמבר

טירמיסו קלאסי

90 דקות

קושי: בינוני

1 יולי

רכיבים

הוראות הכנה

  1. נקצוץ שוקולד מריר ונניח בקערה,
    נכין חמאה חומה- בקלחת נניח חמאה ונפעיל על חום בינוני עד שנמסה ומבעבעת, ננמיך את האש ונמשיך לבשל תוך כדי ערבוב.

    (במידה ועושים פרווה לדלג על התהליך של החמאה חומה ורק להמיס יחד את השוקולד והמחמאה ולהמשיך כרגיל)

  2. לאחר כמה דקות החמאה הופכת לצבע חום עם ריח אגוזי, נשפוך את החמאה לקערה עם השוקולד ונמתין כדקה ונערבב עד המסה מלאה של השוקולד.
  3. בקערה המיקסר עם בלון הקצפה נניח ביצים, סוכר לבן וחום ונפעיל על מהירות בינונית כ8 דקות עד קבלת תערובת תפוחה מאוד, נוסיף את תערובת השוקולד ונערבב לאיחוד, נוסיף קקאו מנופה, שקדים טחונים וקמח מצב לעוגה ונערבב עד איחוד ולא יותר.
  4. נקצוץ שוקולד חלב/ מריר ונוסיף לתערוב ונערבב עד איחוד.
  5. נשמן תבנית מלבנית/ רינג 20*20 וניצוק את בלילת הבראוניז, נפזר מעל מעט שוקולד קצוץ ומלח גס ונכניס לתנור שחומם מראש 175 מעלות טורבו כ30-35 דקות, נוציא ונצנן בחוץ.
  6. לאחר מכן נכניס את הבראוניז למקרר עד שמתקרר לגמרי ורק אחרי שקר נחתוך לקוביות בגודל שווה.
    זה הכל תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי