בצק פיצה עם סלט עגבניות ומוצרלה

זמן הכנה

60 דקות

רמת קושי

בינוני

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

סמבוסק גבינה עירקי

60 דקות

קושי: בינוני

24 ספטמבר

קריספי צ'יקן ברוטב גן עדן

40 דקות

קושי: קל

4 יולי

רכיבים

הוראות הכנה

  1. נתחיל בהכנת הבצק-
    בקערת המיקסר עם וו לישה נניח קמח, שמרים, מים ושמן זית ונפעיל על מהירות נמוכה כ3 דקות.
  2. נוסיף את המלח ונלוש על מהירות בינונית כ7 דקות נוספות עד קבלת בצק.
  3. נשמן את הבצק, נכסה ונתפיח עד הכפלת הנפח כשעה.
  4. לאחר ההתפחה נחלק את הבצק ל2 חלקים שווים, נקמח את הכדורים וניתן להם לנוח על השיש כ25 דקות.
  5. בעזרת הידיים נפתח כל כדור בצק מהמרכז אל השוליים לעיגול אחיד, נניח את הבצק על תבנית אפייה הפוכה עם נייר אפייה, נזלף מעל מעט שמן כמהין או שמן זית ונכניס לתנור שחומם מראש 220 מעלות כ15 דקות או יש השחמה.
  6. נוציא את הפיצה מהתנור ונזלף מסביב מעט שמן כמהין/ זית
  7. להרכבה-
    נניח במרכז עלי ביבי, עגבניות שרי חתוכות, בצל סגול, קרעי גבינת מוצרלה ונזלף מעל הכל רוטב בלסמי.
    תהנו🥰

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי