בלונדיז קפה ופקאן

זמן הכנה

40 דקות

רמת קושי

קל

@a.bake.and.cake

בלונדיז קפה ופקאן 200 גרם חמאה / לפרווה מחמאה כוס סוכר דמררה 2 ביצים 2 ורבע כוסות קמח = 290 גרם כפית וחצי אבקת אפייה חצי כפית סודה לשתיה 2 כפיות קפה נמס מהולות ב1/4 כוס מים 100 גרם שוקולד מריר קצוץ 60 גרם פקאנים קורט מלח גס אופן ההכנה: נתחיל בלהכין חמאה חומה- בקלחת נניח חמאה ונפעיל על חום בינוני עד שנמסה ומבעבעת, ננמיך את האש ונמשיך לבשל תוך כדי ערבוב, לאחד כמה דקות החמאה הופכת לצבע חום עם ריח אגוזי. (אם עושים פרווה צריך רק להמיס את המחמאה) נניח בקערה חמאה חומה, סוכר לבן ודמררה ונערבב היטב, נוסיף ביצים אחת אחרי השניה ונערבב, נוסיף קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, תמצית של קפה ונערבב לאיחוד. לבסוף נוסיף פקאנים קצוצים ושוקולד מריר ונערבב. נפרד תבנית מלבנית 23*23 בנייר אפייה וניצוק את בלילת הבלונדיניז וניישר בעזרת פלטה, נקשט מעל עם שוקולד מריר, פקאנים קצוצים ונפזר מעל מעט מלח גס, נכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות 35 דקות, נוציא ונצנן בחוץ. נפרוס לפרוסות שוות וזה הכל תהנו!

♬ צליל מקורי - Adi marom

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

פיסטוק רול

90 דקות

קושי: בינוני

3 ספטמבר

עוגת בראוניז ומרנג

קושי: קל

6 דצמבר

רכיבים

הוראות הכנה

  1. נתחיל בלהכין חמאה חומה-
    בקלחת נניח חמאה ונפעיל על חום בינוני עד שנמסה ומבעבעת, ננמיך את האש ונמשיך לבשל תוך כדי ערבוב, לאחד כמה דקות החמאה הופכת לצבע חום עם ריח אגוזי.
  2. (אם עושים פרווה צריך רק להמיס את המחמאה)
  3. נניח בקערה חמאה חומה, סוכר לבן ודמררה ונערבב היטב.
  4. נוסיף ביצים אחת אחרי השניה ונערבב, נוסיף קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, תמצית של קפה ונערבב לאיחוד.
  5. לבסוף נוסיף פקאנים קצוצים ושוקולד מריר ונערבב.
  6. נפרד תבנית מלבנית 23*23 בנייר אפייה וניצוק את בלילת הבלונדיניז וניישר בעזרת פלטה.
  7. נקשט מעל עם שוקולד מריר, פקאנים קצוצים ונפזר מעל מעט מלח גס, נכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות 35 דקות, נוציא ונצנן בחוץ.
  8. נפרוס לפרוסות שוות וזה הכל תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי