@a.bake.and.cake בורקס פתוח במילוי תרד, בטטה וגבינה בולגרית🤍 כל מה שצריך: בצק עלים מרודד ומצונן 2 בצלים בינונים 200 גרם עלי תרד 1/3 כוס שמנת להקצפה 38% 2 כפות גבינת שמנת 25-30% בטטה בגודל בינוני קוביות גבינה בולגרית עלי רוקט אופן ההכנה: נתחיל במילוי- במחבת עם מעט שמן נטגן בצל עד הזהבה, נוסיף עלי תרד שטופים ונטגן עד ריכוך, נוסיף שמנת מלח, פלפל ונביא לביעבוע. נוריד מהאש ונעביר לקערה, נוסיף גבינת שמנת ונערבב לאיחוד. נחתוך בטטה לפרוסות דקות ונניח בקערה, נזלף מעל שמן זית ומלח גס ונערבב. נפתח בצק עלים על נייר אפייה ונחתוך לצורת מלבן, ניצור שולים עם הבצק שנשאר. נמרח במרכז את המלית של התרד והגבינה ונמרח בצורה אחידה, מעל נניח את במסודר את הפרוסות בטטה, נפזר מעל קוביות בולגרית. נכניס לתנור שחומם מראש 18 מעלות טורבו ל30 דקות, נוציא מאפייה ונצנן ונפזר מעל עלי רוקט זה הכל תהנו! #CapCut ♬ צליל מקורי - Adi marom
מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי