בורקס פתוח במילוי תרד

זמן הכנה

40 דקות

רמת קושי

קל

@a.bake.and.cake בורקס פתוח במילוי תרד, בטטה וגבינה בולגרית🤍 כל מה שצריך: בצק עלים מרודד ומצונן 2 בצלים בינונים 200 גרם עלי תרד 1/3 כוס שמנת להקצפה 38% 2 כפות גבינת שמנת 25-30% בטטה בגודל בינוני קוביות גבינה בולגרית עלי רוקט אופן ההכנה: נתחיל במילוי- במחבת עם מעט שמן נטגן בצל עד הזהבה, נוסיף עלי תרד שטופים ונטגן עד ריכוך, נוסיף שמנת מלח, פלפל ונביא לביעבוע. נוריד מהאש ונעביר לקערה, נוסיף גבינת שמנת ונערבב לאיחוד. נחתוך בטטה לפרוסות דקות ונניח בקערה, נזלף מעל שמן זית ומלח גס ונערבב. נפתח בצק עלים על נייר אפייה ונחתוך לצורת מלבן, ניצור שולים עם הבצק שנשאר. נמרח במרכז את המלית של התרד והגבינה ונמרח בצורה אחידה, מעל נניח את במסודר את הפרוסות בטטה, נפזר מעל קוביות בולגרית. נכניס לתנור שחומם מראש 18 מעלות טורבו ל30 דקות, נוציא מאפייה ונצנן ונפזר מעל עלי רוקט זה הכל תהנו! #CapCut ♬ צליל מקורי - Adi marom

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

טירמיסו שקדים

90 דקות

קושי: בינוני

20 יוני

ג'חנון ביתי

150 דקות

קושי: בינוני

4 יולי

הוראות הכנה

  1. נתחיל במילוי-
    במחבת עם מעט שמן נטגן בצל עד הזהבה, נוסיף עלי תרד שטופים ונטגן עד ריכוך, נוסיף שמנת מלח, פלפל ונביא לביעבוע.
  2. נוריד מהאש ונעביר לקערה, נוסיף גבינת שמנת ונערבב לאיחוד.
  3. נחתוך בטטה לפרוסות דקות ונניח בקערה, נזלף מעל שמן זית ומלח גס ונערבב.
  4. נפתח בצק עלים על נייר אפייה ונחתוך לצורת מלבן, ניצור שולים עם הבצק שנשאר.
  5. נמרח במרכז את המלית של התרד והגבינה ונמרח בצורה אחידה, מעל נניח את במסודר את הפרוסות בטטה, נפזר מעל קוביות בולגרית.
  6. נכניס לתנור שחומם מראש 18 מעלות טורבו ל30 דקות, נוציא מאפייה ונצנן ונפזר מעל עלי רוקט.
    זה הכל תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי