@a.bake.and.cake בורקס טורקי! כ8 יחידות לבצק- 500 גרם קמח כף וחצי חומץ כפית מלח כף שמן זית 1 ו1/2 כוסות מים לכיסוי הבצק 2 כוסות שמן קנולה למלית: חבילה וחצי רוטב פורצ׳יני גד ומיד (375 גרם) 200 גרם עלי תרד חבילת קוואטרו פורמאג׳י של גד אופן ההכנה: נתחיל בהכנת הבצק- בקערת המיקסר נניח קמח, חומץ, מלח ושמן זית ומים, מפעילים על מהירות נמוכה עד איחוד ומגבירים את המהירות לעוד 10 דקות של לישה. את הבצק נחלק ל8 כדורים שווים, נניח בתבנית מרווחת ונכסה בשמן, ניתן לכדורים לנוח בשמן 40 דקות. למלית- בקערה נניח רוטב פורצ׳יני, עלי תרד וקוואטרו פורמאג׳י ונערבב יחד. לאחר שהבצק נח נניח חתיכת בצק על משטח ובעזרת היידים נפתח לעלה דק ושקוף ככל הניתן, נניח בקצה ממלית התרד ונגלגל לגליל, נקפל לצורת בורקס ונניח על תבנית אפייה, כף נעשה עם כל שאר הכדורים. נבריש בביצה ונפזר שומשום, נכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות כ30 דקות או עד הזהבה מלאה. נגיש עם ביצה, רסק וזיתים, זה הכל תהנו! שת״פ במימון מחלבות גד @gad_dairy #תתקדמו_לגד_ומיד ♬ צליל מקורי - Adi marom
מספיק לכ-8 יחידות
מספיק לכ-8 יחידות
מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי