בולונז

זמן הכנה

90 דקות

רמת קושי

בינוני

@a.bake.and.cake בולונז! 650 גרם בשר טחון 1/4 כוס שמן זית 4 גזרים קצוצים 2 בצלים 3 ענפי סלרי 1/3 כוס יין לבן פחית קטנה/ 200 גרם רסק עגבניות איכותי (מוטי) פחית וחצי עגבניות מרוסקות של מוטי כוס וחצי מים חמים צרור טימין 2 עלי מרווה עלה דפנה מלח פלפל אופן ההכנה- בסיר סוטאז נחמם שמן זית ונטגן את הבשר עד שכל הנוזלים מתאדים והבשר מקבל צבע יפה עם קצת משקעים בתחתית הסיר, נוציא את הבשר לקערה, על המשקעים שנוצרו בתחתית הסיר נוסיף גזר, בצל וסלרי קצוצים דק, נמשיך בטיגון מספר דקות ונחזיר את הבשר לאש, נוסיף יין לבן ונערבב עד אידוי של הנוזלים ולאחר מכן נוסיף רסק עגבניות, עגבניות מרוסקות, מים, מלח ופלפל, נערבב הכל טוב יחד. נוסיף טימין, מרווה ועלי דפנה נסגור את הסיר לבישול על חום נמוך- בינוני כשעתיים, מידי פעם נפתח ונערבב כדי למנוע מהרוטב להדבק לקרקעית. לאחר שעתיים הרוטב יצטמצם ויקבל מרקם מדהים, זה הכל, נוסיף חבילת פסטה מבושלת לפי הוראות היצרן ונגיש, תהנו! #CapCut ♬ צליל מקורי - Adi marom

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

צמות שמרים פטיסייר ושקולד צ'יפס

90 דקות

קושי: בינוני

5 אוגוסט

חמין

60 דקות

קושי: בינוני

4 יולי

הוראות הכנה

  1. בסיר סוטאז נחמם שמן זית ונטגן את הבשר עד שכל הנוזלים מתאדים והבשר מקבל צבע יפה עם קצת משקעים בתחתית הסיר.
  2. נוציא את הבשר לקערה, על המשקעים שנוצרו בתחתית הסיר נוסיף גזר, בצל וסלרי קצוצים דק, נמשיך בטיגון מספר דקות ונחזיר את הבשר לאש.
  3. נוסיף יין לבן ונערבב עד אידוי של הנוזלים ולאחר מכן נוסיף רסק עגבניות, עגבניות מרוסקות, מים, מלח ופלפל, נערבב הכל טוב יחד.
  4. נוסיף טימין, מרווה ועלי דפנה נסגור את הסיר לבישול על חום נמוך- בינוני כשעתיים, מידי פעם נפתח ונערבב כדי למנוע מהרוטב להדבק לקרקעית.
  5. לאחר שעתיים הרוטב יצטמצם ויקבל מרקם מדהים, זה הכל, נוסיף חבילת פסטה מבושלת לפי הוראות היצרן ונגיש.
    תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי