בגט ביתי בטאבון עם בצל מקורמל

זמן הכנה

90 דקות

רמת קושי

בינוני

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

עוגיות פלורנטין

60 דקות

קושי: בינוני

23 יוני

בסטיל- קציצות פירה מטוגנות ממולאות בבשר

60 דקות

קושי: בינוני

23 יוני

רכיבים

הוראות הכנה

  1. בקערת המיקסר עם וו לישה נניח קמח, שמרים ומים ונפעיל על מהירות נמוכה כ3 דקות.
  2. נוסיף את המלח ונלוש על מהירות גבוה כ7 דקות נוספות עד קבלת בצק נעים.
  3. נחלק את ל3 חלקים שווים ונניח להתפחה כשעתיים.
  4. לאחר ההתפחה כל חתיכת בצק נקמח ונגלגל לבגט, נתפיח את הבגטים כ20 דקות,
  5. נחמם את הטאבון ל230 מעלות ונכניס כוס שעמידה בחום עם מים כדי ליצור אדים ( בקרוב יתווסף ל Dome אביזר ייחודי להכנסת אדים בעת האפייה).
  6. בעזרת סכין נחרוץ אלכסונים ונכניס לאפייה בטאבון כ10 דקות, נוציא ונצנן בחוץ.
  7. למילוי-
    במחבת עם מעט שמן נקרמל בצל עד מרקם ריבתי.
  8. נחתוך את הבגט במרכז ונמרח מעט חמאה, נניח בצל מקורמל, חתיכות של גבינת ברי, אגוזי מלך, טימין ונזלף מעל הכל מעט ריבה ומלח גס.
    תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי