@a.bake.and.cake באסקית לוטוס! לעוגה- 750 גרם גבינת שמנת 400 גרם גבינת מסקרפונה 250 גרם סוכר = כוס 1/4 250 גרם ממרח לוטוס 5 ביצים l 150 גרם שמנת להקצפה %38 כפית מחית וניל איכותית 15 גרם קמח = כף 40 גרם קורנפלור = 1/3 כוס להגשה- ממרח לוטוס אופן ההכנה: בקערה נניח גבינת שמנת, גבינת מסקרפונה וסוכר ונערבב לאיחוד, נוסיף לוטוס שהמסנו בפולסים במיקרו ונערבב, נוסיף ביצים בהדרגה אחת אחרי השניה תוך כדי ערבוב, נוסיף שמנת להקצפה ומחית וניל, לבסוף נוסיף קמח וקורנפלור ונערבב עד קבלת תערובת חלקה. נעטוף בנייר אפייה תבנית עגולה בקוטר 20/22 וניצוק את בלילת העוגה, נכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות טורבו כשעה, העוגה מוכנה כאשר היא שחומה מאוד בחלק העליון, רוטטת מאוד במרכז והשוליים שלה יותר יציבים. כדי שהעוגה תצא קרמית מבפנים צריך להוציא אותה בזמן מהאפייה אחרת היא לא תהיה במרקם הרצוי. לאחר האפייה נצנן את העוגה שעה בטמפרטורת החדר ואז נכניס למקרר ללילה שלם. לאחר הקירור נחלץ אל העוגה מהתבנית ונפרוס לפרוסות, נגיש עם ממרח לוטוס שהמסנו מעל וזה הכל, תהנו! #lutos #biscoff ♬ צליל מקורי - Adi marom
מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי