באנים עם אסאדו מפורק בנינג'ה סמארט-ליד

זמן הכנה

90 דקות

רמת קושי

בינוני

@a.bake.and.cake באנים עם אסאדו מפורק בנינג׳ה סמארט-ליד. בשיתוף ממומן שריג היבואן הרשמי @נינג׳ה לאסאדו מפורק- קילו בשר אסאדו כף חרדל דיז׳ון 3 כפות סילאן בצל חתוך לטבעות 6 שיני שום לבאנים- (כ12 יחידות) חצי קילו קמח כפית אבקת אפייה = 5 גרם כף שמרים יבשים = 8 גרם 1/4 כוס סוכר = 50 גרם 2 כפות שמן = 15 גרם כפית מלח = 5 גרם כוס ורבע מים = 270 גרם אופן ההכנה- נתחיל בהכנת האסאדו מפורק- בסיר נינג׳ה סמארט-ליד על מצב טיגון נניח מעט שמן ונצלה את הנתח מ2 הצדדים, נוסיף חרדל, סילאן, בצל ושום ונערבב הכל יחד, נעביר את המכשיר למצב סיר לחץ צלייה+אידוי על חום של 160 מעלות לשעה ו20 דקות, נסגור עד שהבשר מוכן. נפתח את הסיר ונוציא את הבשר לקערה, נפרק ונשמור עד השימוש. לבאנים- בקערת המיקסר עם וו לישה נניח שמרים, סוכר, מים, קמח, אבקת אפייה, שמן ומלח, נפעיל על מהירות בינונית כ7 דקות עד קבלת בצק חלק ונוח לעבודה, נכסה את הבצק וניתן לו לנוח עד הכפלת הנפח (כשעה). נחלק את הבצק לכדורים של 60 גרם, כל כדור בצק נרדד לצורת אליפסה, נקמח משני הצדדים ונקפל לצורת חצי ירח (ניתן לראות בסרטון), את הבאנים נניח על יריעות נייר אפייה ונתפיח כ40 דקות בחוץ. לאפייה הבאנים במכשיר נינג'ה סמארט-ליד: נמלא את התחתית של ב 1 ליטר מים, נניח מעל את הרשת אידוי ונעביר את המכשיר למצב אפייה+אידוי בזמן של 11 דקות, נפעיל את המכשיר עד שהוא מתחמם ומצפצף שאפשר להכניס את הבאנים, נכניס את הבאנים 4 בכל נגלה ונסגור עד שהזמן עובר והבאנים מוכנים, נוציא ונמשיך לנגלה הבאה. להגשה- נפתח את הבאנים במרכז, נניח ספייסי מיונז, חסה קצוצה, אסאדו מפורק שהכנו, בצל סגול ופלפל צ׳ילי, זה הכל תהנו! #CapCut ♬ צליל מקורי - Adi marom

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

עוגת תפוזים

60 דקות

קושי: בינוני

11 ספטמבר

סינבון פקאן בציפוי גלייז גבינה וקרמל

90 דקות

קושי: בינוני

4 יולי

רכיבים

הוראות הכנה

  1. נתחיל בהכנת האסאדו מפורק-
    בסיר נינג׳ה סמארט-ליד על מצב טיגון נניח מעט שמן ונצלה את הנתח מ2 הצדדים, נוסיף חרדל, סילאן, בצל ושום ונערבב הכל יחד, נעביר את המכשיר למצב סיר לחץ צלייה+אידוי על חום של 160 מעלות לשעה ו20 דקות, נסגור עד שהבשר מוכן.
  2. נפתח את הסיר ונוציא את הבשר לקערה, נפרק ונשמור עד השימוש.
  3. לבאנים-
    בקערת המיקסר עם וו לישה נניח שמרים, סוכר, מים, קמח, אבקת אפייה, שמן ומלח, נפעיל על מהירות בינונית כ7 דקות עד קבלת בצק חלק ונוח לעבודה, נכסה את הבצק וניתן לו לנוח עד הכפלת הנפח (כשעה).
  4. נחלק את הבצק לכדורים של 60 גרם, כל כדור בצק נרדד לצורת אליפסה, נקמח משני הצדדים ונקפל לצורת חצי ירח (ניתן לראות בסרטון), את הבאנים נניח על יריעות נייר אפייה ונתפיח כ40 דקות בחוץ.
  5. לאפייה הבאנים במכשיר נינג'ה סמארט-ליד:
    נמלא את התחתית של ב 1 ליטר מים, נניח מעל את הרשת אידוי ונעביר את המכשיר למצב אפייה+אידוי בזמן של 11 דקות.
  6. נפעיל את המכשיר עד שהוא מתחמם ומצפצף שאפשר להכניס את הבאנים.
  7. נכניס את הבאנים 4 בכל נגלה ונסגור עד שהזמן עובר והבאנים מוכנים, נוציא ונמשיך לנגלה הבאה.
  8. להגשה-
    נפתח את הבאנים במרכז, נניח ספייסי מיונז, חסה קצוצה, אסאדו מפורק שהכנו, בצל סגול ופלפל צ׳ילי.
    זה הכל תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי