נתחיל בהכנת הבצק-
בקערה המיקסר עם וו לישה נניח חלב, שמנת חמוצה, סוכר, ביצה, שמרים וקמח.
נפעיל על מהירות איטית כ5, נוסיף את המלח והחמאה בהדרגה ונמשיך ללוש כ2 דקות נוספות.
נעלה את עוצמת המיקסר למהירות בינונית ונמשיך ללוש כ10 דקות עד קבלת בצק חלק ואחיד.
נכסה את הבצק ונניח להתפחה עד הכפלת הנפח מומלץ לילה במקרר.
לאחר שהבצק תפח נחלק לחלקים שווים של 100 גרם, כל חתיכת בצק נרדד למלבן דק ונגלגל לרצועה בצורת לחמניית אצבע , נניח בתבנית במרווחים ונתפיח כ30 דקות.
לציפוי שקדים-
בסיר נניח חמאה, סוכר ודבש, נביא לרתיחה ונוסיף שמנת, נערבב עד שהתערובת מבעבעת, נוריד מהאש ונוסיף שקדים פרוסים.
לאחר שהבצק תפח בתבנית ניצוק מעל את הציפוי שקדים
ונכניס את לתנור שחומם מראש 180 מעלות טורבו כ40 דקות, נוציא נצנן בחוץ עד קירור מלא.
נעבור לקרם-
בקערת המיקסר נניח גבינת מסקרפונה, שמנת להקצפה ואבקת סוכר, נפעיל על המירות בינונית עד קבלת קרם יציב, נוסיף פודינג ונפעיל עד איחוד.
להרכבה:
נחצה במרכז את המאפה, נמלא בקרם וניישר בעזרת פלטה, נסגור עם החלק השני ונשמור בקירור.
זה הכל תהנו!