אלפחורס קלאסי

זמן הכנה

40 דקות

רמת קושי

בינוני

@a.bake.and.cake אלפחורס קלאסי- 200 גרם חמאה רכה כוס ורבע אבקת סוכר = 150 גרם 4 חלמונים כוס וחצי קורנפלור = 210 גרם כוס ורבע קמח = 160 גרם כפית וחצי אבקת אפייה = 5 גרם למילוי- 250 גרם ריבת חלב לציפוי- כוס קוקוס נתחיל בהכנת הבצק- בקערה נניח חמאה רכה ואבקת סוכר ונערבב טוב עד קבלת קרם, נוסיף חלמונים ונערבב לאיחוד, בעזרת מסננת נסנן את הקורנפלור, הקמח ואבקת האפייה ונלוש את הכל יחד עד קבלת בצק עוגיות חלק. נחלק את הבצק ל2, כל חתיכת בצק נרדד בין 2 ניירות אפייה למלבן, נכניס את הבצק המרודד למקפיא ל10-15 דקות, נוציא ונלחץ מהנייר אפייה ונקרוץ עיגולים בקוטר הרצוי, נניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה ונכניס לתנור שחומם מראש 175 מעלות טורבו כ12 דקות עד שהעוגיות אפויות ועדיין בהירות. נצנן בחוץ, נמלא בריבת חלב ולבסוף את השוליים נצפה בקוקוס, זה הכל תהנו! #CapCut ♬ צליל מקורי - Adi marom

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

עוגיות חיוך

40 דקות

קושי: קל

11 ספטמבר

צ'יפס פירה עם איולי שום ובזיליקום

40 דקות

קושי: בינוני

4 יולי

רכיבים

הוראות הכנה

  1. נתחיל בהכנת הבצק-
    בקערה נניח חמאה רכה ואבקת סוכר ונערבב טוב עד קבלת קרם, נוסיף חלמונים ונערבב לאיחוד
  2. בעזרת מסננת נסנן את הקורנפלור, הקמח ואבקת האפייה ונלוש את הכל יחד עד קבלת בצק עוגיות חלק.
  3. נחלק את הבצק ל2, כל חתיכת בצק נרדד בין 2 ניירות אפייה למלבן, נכניס את הבצק המרודד למקפיא ל10-15 דקות, נוציא ונלחץ מהנייר אפייה ונקרוץ עיגולים בקוטר הרצוי.
  4. נניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה ונכניס לתנור שחומם מראש 175 מעלות טורבו כ12 דקות עד שהעוגיות אפויות ועדיין בהירות.
  5. נצנן בחוץ, נמלא בריבת חלב ולבסוף את השוליים נצפה בקוקוס.
    זה הכל תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי