לבצק-
בקערת המיקסר עם וו גיטרה או במעבד מזון נניח חמאה קרה חתוכה לקוביות, קמח, אבקת סוכר ומלח ונפעיל עד קבלת פירורים ללא גושי חמאה (כמו קוסקוס)
נוסיף את החלמונים ונפעיל שוב עד קבלת בצק אחיד ולא יותר (אם הבצק לא מתגבש ניתן להוסיף כף מים).
נעטוף את הבצק ונניח במקרר עד שהמלית מוכנה.
למלית-
במעבד מזון נניח קשיו ושוקולד לבן מומס ונפעיל עד קבלת משחה חלקה.
נוציא את הבצק מקירור ונחלק ל2 חלקים, כל חתיכה נניח בין 2 ניירות אפייה ונקפל למעטפה, נהפוך ונרדד לעובי של 2.5 מ״מ, נחלץ מהנייר ונקרוץ עיגולים, בעזרת שקית זילוף נזלף במרכז כל עיגול כמות יפה מהמילוי שהכנו, נכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות טורבו 14 דקות או עד שבצק מקבל גוון זהוב אבל לא יותר מידי.
נוציא מאפייה ונצנן בחוץ עד שמתקרר לגמרי.
לציפוי-
בקערה נניח שוקולד לבן ושמן ונמיס בפולסים במיקרו, נוסיף קשיו טחון ונערבב, נניח את האוזני המן על רשת ומתחת נייר אפייה ונצפה את האוזני המן בשוקולד המומס, ננער משאריות נקשט מעל עם קשיו מקורמל, נכניס למקפיא כ30 דקות רק כדי שהשוקולד יתקשה.
נוציא ונגיש.
זה הכל תהנו🤍