אוזני המן מבצק קקאו במילוי נוטלה ושוקולד לבן

זמן הכנה

40 דקות

רמת קושי

קל

@a.bake.and.cake אוזני המן מבצק קקאו במילוי נוטלה ושוקולד לבן🤍 לבצק- 200 גרם חמאה קרה לורפק חתוכה לקוביות 300 גרם קמח = 2 ורבע כוסות 60 גרם קקאו = חצי כוס 150 גרם אבקת סוכר = כוס ורבע קורט מלח 2 חלמונים 2 כפות מים למילוי- 100 גרם שוקולד לבן ממרח נוטלה אופן ההכנה: במעבד מזון/ בקערת המיקסר עם וו גיטרה נניח חמאה קרה חתוכה לקוביות, קמח, אבקת סוכר, קקאו ומלח ונפעיל עד קבלת מרקם פירורי כמו קוסקוס בלי גושי חמאה, נוסיף חלמונים ומים ונפעיל שוב עד קבלת בצק עוגיות אחיד ולא יותר. נחלק את הבצק ל2 כל חלק נרדד בין 2 ניירות אפייה לעובי של 2.5 מ״מ ונקרוץ עיגולים, נניח במרכז כל עיגול שוקולד לבן ונזלף מעל ממרח נוטלה, נקפל לצורת אוזן המן ונניח כל מגש עם נייר אפייה, נכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות טורבו כ14 דקות, נוציא ונצנן בחוץ. זה הכח תהנו! פרסום ממומן בשיתוף לורפק #CapCut ♬ צליל מקורי - Adi marom

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

ספגטי ברוטב אדום ונקניקיות

40 דקות

קושי: קל

21 יוני

אוזני המן קשיו ושוקולד לבן

60 דקות

קושי: בינוני

23 יוני

רכיבים

הוראות הכנה

  1. במעבד מזון/ בקערת המיקסר עם וו גיטרה נניח חמאה קרה חתוכה לקוביות, קמח, אבקת סוכר, קקאו ומלח ונפעיל עד קבלת מרקם פירורי כמו קוסקוס בלי גושי חמאה.
  2. נוסיף חלמונים ומים ונפעיל שוב עד קבלת בצק עוגיות אחיד ולא יותר.
  3. נחלק את הבצק ל2 כל חלק נרדד בין 2 ניירות אפייה לעובי של 2.5 מ״מ ונקרוץ עיגולים, נניח במרכז כל עיגול שוקולד לבן ונזלף מעל ממרח נוטלה.
  4. נקפל לצורת אוזן המן ונניח כל מגש עם נייר אפייה, נכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות טורבו כ14 דקות, נוציא ונצנן בחוץ.
    זה הכל תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי