נוסיף ביצה וקמח ונפעיל את המיקסר על מהירות בינונית עד איחוד, נוסיף מלח ונמשיך את פעולת המיקסר על מהירות בינונית, נוסיף בהדרגה חמאה עד שנטמעת לגמרי.
נעלה את עוצמת המיקסר למהירות גבוה כ6 דקות עד שהבצק נפרד מהדפנות.
נניח את הבצק להתפחה עד הכפלת הנפח ונחלק לכדורים בגודל שווה 120 גרם, נגלגל ללחמניות ונניח במרווחים בתבנית להתפחה כ30 דקות.
נכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות טורבו כ25 דקות או עד שהלחמניות מוכנות.
לרוטב הולנדז-
במחבת נניח בצלי שאלוט חתוכים וחומץ יין ונביא לרתיחה וצמצום של החומץ לגמרי, נסנן את השאריות לתוך קערה ובה נוסיף את החלמונים.
בקערה נפרדת נמיס חמאה, נשים את הקערה עם החלמונים בבן מארי ולא נפסיק לטרוף, נוסיף בהדרגה את החמאה לרוטב חלק ואחיד, בסוף נוסיף מלח לפי הטעם.
לביצים עלומות-
בסיר נרתיח מים עם כף חומץ, בעזרת כף ניצור מערבולת במים ולתוך המערבולת נכניס את הביצה, נמתין כ2.5 דקות ונוציא את הביצה, כך נעשה גם עם הביצה השנייה.
להרכבה-
נפרוס לחמניית בריוש ל2 ונצרוב על מחבת עם חמאה, נניח מעל עלי רוקולה, סלמון מעושן וביצים עלומות, נניח כף מהרוטב על הביצים ונפזר עירית קצוצה, תהנו!