אבוקדו טוסט עגבניות צלויות

זמן הכנה

30 דקות

רמת קושי

קל

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

סמבוסק גבינה עירקי

60 דקות

קושי: בינוני

24 ספטמבר

פנקייקים

40 דקות

קושי: קל

21 יוני

רכיבים

אבוקדו טוסט עם עגבניות צלויות, עלי רוקולה וגבינת מאנורי צרובה! אין טעים כזה🥑

הוראות הכנה

אבוקדו טוסט עם עגבניות צלויות, עלי רוקולה וגבינת מאנורי צרובה! אין טעים כזה🥑

  1. נחמם תנור ל200 מעלות, בתבנית נניח עגבניות שרי, טימין, נזלף שמן זית ומלח, נכניס את העגבניות כ35 דקות עד שמשחימות ומוציאות נוזלים.
  2. נפרוס לחם ועל מחבת משומנת בחמאה נצרוב משתי הצדדים.
  3. באותה מחבת נצרוב את הגבינת מאנורי בשלמותה עד השחמה, נוציא ונפרוס למשולשים.
  4. נניח מעל הלחם אבוקדו פרוס, עלי רוקולה, את העגבניות הצלויות וגבינת מאנורי.
    זה הכל תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מזמינה אתכם לחפש את אחד המתכונים האהובים שלי